Algemene voorwaarden

De feestkist wordt in overleg met de huurder één dag voor het feestje bij de huurder afgeleverd. De avond van het feestje of de dag erna wordt de feestkist weer bij de huurder opgehaald.

Bij aflevering van de feestkist dient het volledige bedrag, de huur van de feestkist, de eventuele extra gehuurde artikelen en de borg, te zijn voldaan. Bij ophalen van de feestkist en eventuele extra gehuurde artikelen, wordt alles samen met de huurder gecontroleerd op aantal en eventuele beschadigingen. Als alle gehuurde artikelen in goede staat zijn, ontvangt de huurder de totale borgsom retour.

De huurprijs heeft betrekking op eenmalig gebruik van de feestkist met inhoud en eventuele extra gehuurde artikelen. De huur is alleen voor de huurder bestemd en deze mag de gehuurde goederen niet verhuren of uitlenen aan derden.

Voor alle gehuurde artikelen geldt: Alleen onder toezicht van volwassenen gebruiken. Niet voor kinderen jonger dan 3 jaar, er kunnen materialen bij de gehuurde artikelen zitten die schadelijk kunnen zijn. Hiep Hiep Hoera is niet aansprakelijk voor schade die op enigerwijze voortvloeit uit het gebruik van de gehuurde goederen.

Bij verlies of onherstelbare schade van of aan de gehuurde goederen, wordt een vergoeding in rekening gebracht.

Alle kleding en andere stoffen materialen worden uitsluitend door Hiep Hiep Hoera gereinigd.

Annuleren is alleen mogelijk tot 7 dagen voor het feestje. Bij annulering tot 2 dagen voor het feestje kan er een nieuwe datum gekozen worden en bij een volledige annulering binnen 7 dagen voor het feestje is 50% van de totale huursom verschuldigd.